Esimerkkiartikkeli 2

Esimerkkiartikkeli 2

Vuonna 1955 Eino Papinaho aloitti luvanvaraisen liikennöinnin yhdellä kuorma-autolla Keuruun Haapamäellä. Tällöin Eino kuljetti kaupan tavaroita, keräsi maitoa, ajoi soraa, kuljetti puutavaraa eli kaikkea mahdollista. Vuonna 1956 hän solmi Serlachiuksen kanssa sopimuksen puutavaran kuljettamisesta, josta muodostui yrityksemme päätoimi. Tämä silloin alkanut yhteistyö jatkuu edelleen.

Yrityksemme laajeni 1965 toisella autolla ja samaan aikaan uransa yrityksessä aloitti Einon poika Jorma Papinaho, joka edelleen toimii yrityksemme hallituksen puheenjohtajana ja on toinen omistaja. 1980-1990 luvuilla kalustoomme kuului myös sora-auto ja vuonna 1996 yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi. 2000-luvun alussa olimme reilun vuoden ajamassa myrskypuita Ranskan Bordeauxin alueella. Samaan aikaan Jorman poika Erkko Papinaho tuli kokopäiväisesti mukaan yrityksemme toimintaan suoritettuaan logistiikkainsinöörin tutkinnon, Erkko toimii nykyisin yrityksemme toimitusjohtajana ja on toinen yrityksemme omistajista.

Koko 2000- ja 2010-luku on ollut yrityksellemme maltillisen kasvun aikaa ja olemme laajentuneet 1990-luvun lopun kahden ajoneuvoyhdistelmän yrityksestä nykyiseen seitsemän ajoneuvoyhdistelmän ja vajaan 2-milj. euron liikevaihdon yritykseksi. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin kymmenen henkilöä.