Historia

Yrityksemme historia

Vuonna 1955 Eino Papinaho aloitti luvanvaraisen liikennöinnin yhdellä kuorma-autolla Keuruun Haapamäellä. Tällöin Eino kuljetti kaupan tavaroita, keräsi maitoa, ajoi soraa, kuljetti puutavaraa eli kaikkea mahdollista. Vuonna 1956 hän solmi Serlachiuksen kanssa sopimuksen puutavaran kuljettamisesta, josta muodostui yrityksemme päätoimi. Tämä silloin alkanut yhteistyö jatkuu edelleen.

Yrityksemme laajeni 1965 toisella autolla ja samaan aikaan uransa yrityksessä aloitti Einon poika Jorma Papinaho, josta tuli myöhemmin myös yrityksemme omistaja. 1980-1990 luvuilla kalustoomme kuului myös sora-auto ja vuonna 1996 yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi. 2000-luvun alussa olimme reilun vuoden ajamassa myrskypuita Ranskan Bordeauxin alueella. Samaan aikaan Jorman poika Erkko Papinaho tuli kokopäiväisesti mukaan yrityksemme toimintaan suoritettuaan logistiikkainsinöörin tutkinnon. Tänä päivänä Erkko toimii yrityksemme toimitusjohtajana ja omistajana.

2000- ja 2010-luku oli yrityksellemme maltillisen kasvun aikaa ja laajennuimme 1990-luvun lopun kahden ajoneuvoyhdistelmän yrityksestä kahdeksan ajoneuvoyhdistelmän ja vajaan kahden miljoonan euron liikevaihdon yritykseksi, joka työllistää noin kymmenen ammattilaista.

2022 yrityksemme kasvoi lisää, kun ostimme keuruulaisen Perttulan Kuljetuksen liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan sekä 2020-luvun maltillisen kasvun myötä olemme nyt 25 ammattilaisen ja 12 ajoneuvoyhdistelmän kehittyvä ja tulevaisuuteen katsova kuljetusalan yritys.

Kuvia vuosien varrelta