Yritys

Ammattitaitoista kuljetuspalvelua jo vuodesta 1955!

Yrityksemme Papinaho Oy on jo vuonna 1955 Eino Papinahon perustama monipuolisia kuljetuspalveluita tarjoava perheyritys, jonka omistana toimii nykyisin Einon pojanpoika Erkko Papinaho. Yrityksemme toimipisteet ovat sijaitsevat nykyisin Keuruulla (Sysikuja 4) ja Haapamäellä (Vanha Keuruuntie 17).

Päätoimialamme on puutavaran ja energiapuun kuljetukset läntisen Keski-Suomen alueella. Tuotamme kuljetuspalveluita tällä hetkellä 12 ajoneuvoyhdistelmällä. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 5,0 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 25 kuljetusalan ammattilaista.

Vastuullisuus

Huomioimme ympäristön ja vastuullisuuden toiminnassamme käytännöllisesti alan asettamissa puitteissa. Avainasemassa ovat nykyaikainen, Euro 6 -päästöluokan kalusto sekä kuljetusten optimointi. Vältämme ajoneuvoyhdistelmien kulkemista kuormatta ja koulutamme ammattilaisiamme taloudelliseen ajoon yhdessä ajoneuvovalmistajien kanssa.

Ammattiylpeä joukko

Ammattiylpeä joukkomme koostuu tällä hetkellä noin 25 kuljetusalan ammattilaisesta. Huumori on iso osa arkeamme, mutta työ tehdään tosissaan – laadusta tinkimättä.

Haluatko olla osa yritystämme? Täytä ohessa oleva lomake tai ole suoraan yhteydessä Erkkoon (+358 50 3283 806).

ETUNIMI *

SUKUNIMI *

SÄHKÖPOSTIOSOITE

PUHELIN *

VIESTISI *